studio nittonarton logo

STUDIO NITTONARTON

Syngenta Nordics

Olika kampanjmaterial för Syngenta Nordics.

Hyvido™ hybrid vinterkorn är ett kreativt kampanjkoncept som genomförs inom ramen för Syngenta Nordics övergripande grafiska stil. Designen är huvudsakligen baserad på specialdesignade ”ordbilder” som förmedlar budskapet - fördelarna med ett hybrid vinterkorn framför konventionellt jordbruk. Kampanjen är återkommande, både på den svenska och danska marknaden.

Kampanjen består av en blandning av multimedia, digitala såväl som tryck. Broschyrer, affischer, webbapplikationer, animationer, annonser och banners - allt producerat på både svenska och danska.

Kampanjen för Elatus Plus™ ”Varje blad fungerar för dig” (Jokainen lehti tekee töitä sinulle!) Hjälper Syngenta att visa fördelarna med behandling mot svampsjukdomar samtidigt som Syngenta är en modern, relevant och trovärdig partner.

Kampanjen innehåller ett informationspaket med en canvaspåse fylld med en broschyr, vykort, mikroskop och 3D -glasögon för att verkligen visa hur svampsjukdomar ser ut, och utöver det en PowerPoint -presentation samt olika annonser och webbbaners.